MCDONALD'S BEURS

Recentebeoordeling


2 sterren uit 658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Beurs. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:57 Een langere bezorgtijd op zaterdag dat vind ik niet zo erg. Maar lang wachten en dan koude friet krijgen helaas wel! Ook was mijn bezorging niet compleet. Ik heb eerder besteld en toen was alles warm en in orde. Een tegenvaller dus!
2 mrt 2024 om 20:45 Eten was ijskoud toen het aankwam. Dit is helaas niet de eerste keer. Misschien moet McDonald’s stoppen met eten bezorgen!
1 mrt 2024 om 21:45 2uren en nog geen eten gekregen
26 feb 2024 om 1:42 Heb het gehad met de Mc Donalds. Ik bestelde uit een andere vestiging want van de zwartjanstraat miste ik steeds weer wat uit de vestelling of er werdt wat anders bezorgd, Nu via beurs besteld en raad eens wat...... weer wat niet geleverd.
19 feb 2024 om 10:20 90+ min en volledig koud
18 feb 2024 om 22:59 Two hours to receive my order and order totally cold
17 feb 2024 om 16:50 Almost perfect except the kitchen thows meat patties to the sides insead of nicely on top of each other. So correct ingrediets but not with care.
16 feb 2024 om 22:52 Cola leeg gelopen in de tas….. uur gewacht en dus nog niks kunnen eten
16 feb 2024 om 11:26 Order niet compleet. Refund ontvangen van Thuisbezorgd.
15 feb 2024 om 19:11 aardige bezorger en lekker eten!
13 feb 2024 om 21:25 De klok bleef uiteindelijk bijna een half uur aangeven dat de bestelling binnen enkele minuten klaar zou zijn. Dat half uur klopte wel.., het eten was steenkoud bij levering.
13 feb 2024 om 20:15 Niet alles bezorgd