MCDONALD'S BEURS

MCDONALD'S BEURS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Beurs. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 22:37 Jullie moeten echt een oplossing bedenken voor die drankjes die steeds omvallen. Het eten was helemaal nat! Het kon direct de prullenbak in, zo zonde!
26 jun 2022 om 13:16 All of the items I ordered did not arrive. I called, but they said there was no order. My order was well documented on the receipt. i didn't get food
24 jun 2022 om 19:01 Altijd iets vergeten en niet compleet bestelling
21 jun 2022 om 22:38 Enige pluspunt was snelle bezorging. Helaas andermans bestelling gekregen met lekkend drankje, dus kon de vloer moppen. Mac 5x gebeld, wordt gewoon niet opgenomen. Waardeloos. Uiteindelijk opnieuw moeten bestellen. TB heeft het wel netjes geregeld.
14 jun 2022 om 0:59 Eten nat, doordat het drinken door de hele zak was gevallen. Niet eetbaar - alles moeten weggooien. Ik wil m’n geld terug !
13 jun 2022 om 21:55 Voor de 4e keer op rij de cola door de hele tas heen, NIET de schuld van de bezorger. Fix die nieuwe verpakkingen, plak ze dicht, weet ik het, maar los het op. Dit keer de gehele beker cola leeg in de tas. Gelukkig netjes opgelost door Thuisbezorgd.
12 jun 2022 om 19:35 Ik mocht de bestelling niet annuleren. Slechte service er word gelogen door het restaurant dat het niet mogelijk is om de bestelling te annuleren. Als je een half te mijn eten komt brengen dan hoef ik het echt niet. Dit is niet naar verwachting
4 jun 2022 om 8:48 Verkeerde bestelling gehad, bezorger zou trg komen niet meer gezien Vervolgens 6 keer gebeld en niemand nam op. Bedankt
2 jun 2022 om 21:40 Bezorger was ruim een halfuur te laat. Frietjes waren lauw.
29 mei 2022 om 18:09 Bestelling niet compleet
28 mei 2022 om 0:06 Duurde veelste lang
27 mei 2022 om 1:40 Bezorger heeft ruim een kwartier moeten wachten voor mijn bestelling klaar was, maar deze vervolgens super snel bezorgd. Desondanks lauwe, slappe patat en een koude burger. Dit kan dus nooit vers geweest zijn.