MCDONALD'S BEURS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Beurs. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 18:57 Snelle bezorging en lekker gegeten
1 jun 2024 om 7:28 order was incomplete/missing items
27 mei 2024 om 0:20 The driver was fast, but the restaurant is not!
26 mei 2024 om 20:14 embarrassing delivery time
26 mei 2024 om 7:18 Brakowalo drogiej porcji frytek.
25 mei 2024 om 12:12 Zwaar klote, je besteld in de ochtend. Krijgt dan terug zien, bestellen vanaf 10.00 uur. Je besteld om 10.02 en krijgt het pas om 11.45 uur. En je kan alleen contact opnemen met thuisbezorgd, maar daar krijg je alleen maar veel gestelde vragen en kan
16 mei 2024 om 22:59 Alles was koud helaas,
12 mei 2024 om 20:52 Warm, drinken niet gelekt, bestelling klopte en werd vlot bezorgd!
6 mei 2024 om 22:17 Ach,we weten het allemaal wel. Niet zeer warm maar toch smakelijk. Aleen, servicekosten? Wat een onzin en bedriegerij . Het heeft mij bij bestellen vaak tegen gehouden!
5 mei 2024 om 20:44 De cola was onderweg half leeggelopen en over de friet en de kipburger gekomen. Waardoor alles half koud was en nat. Het was wel een erg aardige bezorger. Hij kon er waarschijnlijk ook niets aan doen.
5 mei 2024 om 0:41 I been wait to long for my food and two everything was cold Very dissapointed
5 mei 2024 om 0:21 Na lang wachten, grote bestelling met koud eten aangetroffen waarna je later gewoon last van je buikpijn heb, was totaal het geld niet waard.